Ficatei in sos aromat

de lilik in Ficat, 11 Aug 2011 | 12558 vizualizari

 

Ficatei in sos aromat o varianta de preparare a ficateilor, delicioasa si savuroasa

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficatei de pui
  • 1 ceapa
  • 300 ml suc de rosii
  • 1 pahar cu apa(200 ml)
  • 1 cescuta vin alb(circa 50 ml)
  • 3-4 frunze de salvie
  • rozmarin
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei in sos aromat:

Mod de preparare Ficatei in sos aromat:

Spalam bine ficateii si ii lasam la scurs.

Intre timp curatam ceapa si o facem julienne,apoi o punem la calit cu ulei de masline,cand s-a inmuiat bine bine punem ficateii si ii saltam cateva minute cu ceapa,apoi stingem cu vin si lasam pe foc pana se evapora,apoi punem sucul de rosii si apa.

Lasam sa fiarba la foc mic-mediu pana scade sosul.Cu 5 minute inainte de a stinge focul potrivim de sare si piper si punem salvia si rozmarinul.

Servim ficateii in sos aromat calzi cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei in sos aromat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu sos