Ficatei in bacon

de Miha in Ficat, 18 Dec 2010 | 10557 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola ficatei de pui
  • 100 g bacon feliat
  • piper si cimbru
  • 1/2 pahar de vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei in bacon:

Ficateii spalati si curatati de pielite se invelesc in feliile de bacon. In functie de cat e de lunga fasia de bacon se pot inveli si cate 2 ficatei odata.

Se aseaza rulourile obtinute intr-un vas termorezistent, se condimenteaza dupa gust cu piper si cimbru. Sare n-am mai pus, e baconul suficient de sarat. Daca va place mai sarat puteti pune si sare, dupa gust.

Turnam in vas 1/2 pahar de vin alb si 1/2 de pahar cu apa si dam la cuptor la foc mediu, pana scade tot lichidul si grasimea de pe bacon se topeste, devenind crocant.

Se servesc calzi cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei in bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

mena29 1

25.12.2010, 14:04

DIANA B 1

18.08.2011, 10:20


buni ficateii infasati ... tre sa fie si colesterol , nu ? bai , ce-mi plaaac

Miha 1

24.08.2011, 10:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei si gulii umplute