simplu,rapid si gustos.
Spalati si curatati de pielita ficateii;
ii lasati intr-un castron inmuiati in lapte.(nu e neaparat insa acest lucru ii fragezeste si mai bine)
Intr-o craticioara caliti doua cepe care au fost taiate pestisor .
(eu pun si putina apa)
Cand este inmuiata bine ,o asezati intr-o tavita in care ati pus ulei.
Radeti deasupra un morcov si asezati apoi ficateii.
Mai puneti cateva foi de dafin,cativa catei de usturoi taiati felioare, putina boia si bagati la cuptor pt 25-30minute(aici depinde de cuptor)
Cand sunt gata adaugati sare si piper.(eu stiu,de la mama mea,ca sarea pusa inainte de final ii intareste,dar pe bloguri vad multe retete cu sararea lor inca de la inceput)
Puteti pune si o lingura -doua de smantana, va rezulta un sos foarte bun.
Ii puteti servi cu cartofi natur sau mamaliguta si mujdei de usturoi