Ficatei de pui in aluat

de dariadeea in Ficat, 26 Mai 2013 | 6425 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat de foietaj
  • 500 g ficatei de pui
  • 2 lingurite mustar picant(sau dulce)
  • 1-2 linguri faina
  • 125 g smantana
  • ulei
  • sare si piper
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui in aluat:

Mai intai se scoate aluatul la dezghetat la tempretatura camerei. Ficateii se spala bine, se dau prin faina si se pun in tigaie la prajit. Dupa ce s-au facut se scot cu o paleta cu gauri (bine scursi de ulei) pe un platou.

Aluatul se intinde bine si se taie in patrate potrivite. Smantana se amesteca cu mustar, sare si piper dupa gust. In patratul de aluat se pun cativa ficatei, deasupra se pune o lingurita din amestecul de smantana si se impacheteaza ca un portofel. Se pun portofelele in tava, se ung cu oul batut bine si se da la cuptor pentru 30-35 minute (pana se rumenesc)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele din ficatei de pui