Ficatei de pui cu sos

de Miha in Ficat, 20 Aug 2009 | 11917 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g ficatei
  • zeama de lamaie
  • ulei de masline
  • 1 lingura pesmet
  • 2 catei usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 50 ml suc de rosii
  • sare,piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu sos:

Ficateii ii prajim in ulei de masline,fara sare.Cand s-au rumenit se scot pe o farfurie.

Se prepara un sos din uleiul in care s-au prajit ficateii si in care se adauga zeama de lamaie,pesmetul,sucul de rosii,usturoiul si ceapa tocate marunt.Se amesteca pe foc pana se leaga.

Se adauga si ficateii,se mai lasa putin pe foc.

Se servesc cu mamaligura si presarati cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu sos" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Miha 1

11.10.2010, 17:12

Asa e, is foarte buni.

ancutaCH 1

17.05.2012, 15:01

au iesit super! ...pt prima data cand nu mi s-au prins de tigaie...dar ... am scapat cam multa lamaie (1/2 zeama de lamaie)...si era un pic acru sosul asa ca am dres cu un pic de zahar si a fost taman pe placul puiului meu!

Miha 1

17.05.2012, 17:21

Sa va fie de bine masa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu mamaliguta