Se curata ficateii si se trec printr-un jet de apa rece se portioneaza si se lasa in asteptare, separat curatam legumele, le spalam si le taiem jullien. Intr-o tigaie se pune ulei de masline si se vor adauga ficateii peste care se adauga legumele, ceapa si adreii.
Dupa ce ficateii au prins culoare, adaugam rozmarinul, nu prea mult, saram si piperam si adaugam vinul alb, lasam sa fiarba in acest sos.
Se lasa pana scade, in ultimele 5-7 minute adaugam si usturoiul taiat rondele subtiri si adaugam pasta de tomate.
Cartofii au fost pusi la fiert in apa cu un praf de sare ; dupa ce s-au fiert se scot si se curata de coaja, se asteapta pana se racesc un pic, se vor taia rondele si se vor trage la tigaie(in alta tigaie), in putin unt si rozmarin,
aceasta va fi garnitura pentru ficateii nostrii cu legume.
Rapid si usor de preparat.
Pofta Buna