Ficatei de pui cu ceapa si suc de portocale

de divainbucatarie in Ficat, 12 Noi 2010 | 7670 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei de pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 ceasca de martini
  • 2 linguri sos de rosii
  • sucul si coaja rasa de la o portocala
  • 50 ml ulei,
  • piper, sare - doar cand este gata mancarea
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu ceapa si suc de portocale:

Taiem ceapa julien si o calim impreuna cu ficateii de pui.Adaugam sosul de rosii, piper, coaja rasa de portocala si o ceasca de Martini. Lasam sa fiarba pana scade sosul.Punem sucul de portocale si mai fierbem 2-3 minute.  Dam la o parte de pe foc si ii servim calzi, cu garnitura de cartofi.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu ceapa si suc de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

nadina73 1

14.11.2010, 11:48

super bun trbuie sa fie

divainbucatarie 1

14.11.2010, 16:17

va astept la o portie de ficatei.

DIANA B 1

22.08.2011, 15:14

Si pe astia i-ai matolit ?

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu ceapa si nuci