Ficatei cu sos de ceapa cu mamaliguta

de rivka in Pui, 10 Mar 2010 | 11233 vizualizari

 

Pt soti mofturosi care altfel nu se ating de mamaliguta :)

 

INGREDIENTE

  • 4 cepe mari
  • 6 catei usturoi
  • o cutie 500 grame rosii pisate
  • 300 grame ficatei de pui
  • condimente pt pui
  • jumatate lingura de unt sau ulei de masline
  • pentru mamaliguta
  • apa
  • faina de malai
  • jumate de lingura de unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei cu sos de ceapa cu mamaliguta:

Ceapa si usturoiul se toaca se aseaza la inmuiat pe foc in cratita in jumatate lingura de unt apoi se adauga ficateii amestecand-se usor sa nu se prinda de fundul oalei, se lasa sa se rumeneasca si ficateii si se aduga sosul de rosii (eventual si putina apa daca e prea gros) si condimentele pt pui si se lasa la foc mic sub capac cca 10 minute pana e facut.

Se serveste cald presarat cu verdeata alaturi de mamaliguta.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei cu sos de ceapa cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu legume