Ficat si icre de stiuca

de mihaelar63 in Peste, 10 Ian 2016 | 4582 vizualizari

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

10.01.2016, 23:36

cred ca este bun

CameliaR 1

10.01.2016, 23:37

mihaelar63 1

10.01.2016, 23:59

Vladimir precis ar fi pe gustul tau

mihaelar63 1

11.01.2016, 00:00

Multumesc Camelya

Bya Ralu 1

11.01.2016, 04:51

vin sa gust

Catalina L 1

11.01.2016, 07:44

foarte bun

Lau 1

11.01.2016, 07:53

-Licurici- 1

11.01.2016, 08:17

Ksenya 1

11.01.2016, 08:27

Merisor 1

11.01.2016, 08:31

Ficat de stiuca n-am mancat, musai sa vin pe la tine

dantes 1

11.01.2016, 08:43

Super!

Gicuta 1

11.01.2016, 09:22

Interesant!

simona72 1

11.01.2016, 10:19

Wooooa, tu Miha! Ce fineturi avem aici! Bravoo! Nu stiu cum este la gust dar sigur as manca o portie! Ce ficat mare are stiuca!! nu stiam....

anca_rm 1

12.01.2016, 08:56

vai de cand nu am mancat si ce pofta mi-ai facut acum , il trimit pe fratelo la pescuit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele din peste