Ficat si icre de stiuca

de mihaelar63 in Peste, 10 Ian 2016 | 4582 vizualizari

 

 Daca doamna stiuca a avut de toate inclusiv ficat si  icre am preparat rapid o masa delicioasa .Acest preparat se serveste  cald cu paine prajita . Inspiratie: Radu Anton Roman !!!!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr ficat stiuca
  • 150 gr icre stiuca
  • 200 ml lapte
  • 100 ml vin alb
  • 50 gr unt
  • 50 ml ulei masline
  • 1 ceapa taiata pestisori
  • faina alba
  • piper
  • sare de Himalaya
  • patrunjel verde
  • legume
  • paine de secara prajita
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat si icre de stiuca:

  1. Mare atentie cand scoateti ficatul sa nu se imprastie fierea . In caz de accident ficatul este compromis si nu se mai poate folosi !!!
  2. Ficatul se tine cel putin o ora in lapte .
  3. Se scoate ficatul de stiuca si se da prin faina alba . Se prajeste in uleiul amestecat cu unt. Se aduga icrele [ care au ramas in saculetullor .
  4. Puneti ceapa taiat pestisori si caliti usor .
  5. ,,Stingeti '' cu vin . Sarati si piparati .
  6. Lasati la foc mic 5 minute pana cand vinul se evapora si scade formand un sos .
  7. Serviti Ficatul de stiuca cu mult patrunjel verde cu paine prajita si legumele preferate .

TIPS-URI

1

Mare atentie cand scoateti ficatul sa nu se imprastie fierea . In caz de accident ficatul este compromis si nu se mai poate folosi !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat si icre de stiuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Gicuta 1

11.01.2016, 09:22

Interesant!

simona72 1

11.01.2016, 10:19

Wooooa, tu Miha! Ce fineturi avem aici! Bravoo! Nu stiu cum este la gust dar sigur as manca o portie! Ce ficat mare are stiuca!! nu stiam....

anca_rm 1

12.01.2016, 08:56

vai de cand nu am mancat si ce pofta mi-ai facut acum , il trimit pe fratelo la pescuit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Stiuca la gratar in foaie de copt