Ficat de vitel la cuptor

de Lau in Ficat, 29 Iun 2018 | 8634 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficat de vita
  • 200 ml lapte
  • 100 ml vin rosu
  • 1/2 legatura usuroi verde
  • 1/2 legatura ceapa verde
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei iute
  • 3 ardei gogosari
  • 300 g visine
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 100 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de vitel la cuptor:

Ficatul il spalam, il curatam de pielite si il taiem in felii potrivite.

Intr-un bol adaugam ficatul si laptele, acoperim cu o folie alimentara si dam la rece 1 ora.

Scoatem ficatul din lapte, il clatim si asezam in tava.

Curatam legumele, le spalam si le taiem feliii, adaugam peste ficat.

Amestecam vinul cu condimentele si turnam in tava. Adaugam visinile, untul taiat felii, 1 cana de apa si acoperim tava cu folie de aluminiu.

Dam tava la cuptorul incalzit cca 40-50 min, cu 10 min inainte de a scoate tava din cuptor, indepartam folia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de vitel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficat turcesc