Ficat de porc cu varza calita

de adriana_bobu in Ficat, 20 Dec 2010 | 10841 vizualizari

 

E o combinatie reusita...

 

INGREDIENTE

  • o bucata ficat porc
  • o varza murata 
  • 100 ml ulei
  • o ceapa
  • piper
  • o cana apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc cu varza calita:

Am tocat varza murata si am scurs-o bine pentru a nu iesi prea acra.  Am tocat o ceapa si am tras-o in tigaie in 50 ml ulei , adaugand apoi varza si o cana de apa. Am amestecat si am lasat pe foc varza, adaugand inca putin ulei. Intre timp am portionat ficatul si l-am pus in ulei incins la prajit. A trebuit sa mestec din cand in cand in varza si sa intorc ficatul pe ambele parti pana acesta  s-a  patruns (cam 15 min).              Varza trebuie lasat-a cam 30 min pe foc si intoarsa mereu pentru a nu se praji (cca 30 min). In final am asezat alaturi de ficat varzuca si a iesit ceva foarte bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc cu varza calita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pate din ficat de porc