Fenicul gratinat

de geoline in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2015 | 4312 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 feniculi
  • Pentru bechamel
  • 30 g faina
  • 40 g unt
  • 300 ml lapte
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 100 g parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fenicul gratinat:

Spalam feniculii si taiem fiecare bucata in 6. Ii fierbem in apa cu sare 10 minute. Ii punem intr o strecuratoare la scurs. Punem putin unt intr o tigaie si ii rumenim  apoi ii punem intr o tava rotunda.

Pentru bechamel

Topim untul, adaugam faina si apoi treptat laptele amestecand bine pentru a nu forma cocoloase. Saram, piperam si razuim putina nucsoara.

Punem bechamelul peste feniculi si deasupra parmezanul ras. Dam in cuptorul preincalzit pentru 20 minute sau pana se rumenesc frumos deasupra.

TIPS-URI

1

Parmezanul poate fi inlocuit cu orice tip de cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Fenicul gratinat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

anca_rm 1

05.03.2015, 09:22

interesanta reteta

dantes 1

05.03.2015, 10:04

Interesant cred ca este buna

geoline 1

05.03.2015, 13:01

este f buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chapati (Lipii indiene)