Fenicul gratinat

de geoline in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2015 | 3849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 feniculi
  • Pentru bechamel
  • 30 g faina
  • 40 g unt
  • 300 ml lapte
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 100 g parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fenicul gratinat:

Spalam feniculii si taiem fiecare bucata in 6. Ii fierbem in apa cu sare 10 minute. Ii punem intr o strecuratoare la scurs. Punem putin unt intr o tigaie si ii rumenim  apoi ii punem intr o tava rotunda.

Pentru bechamel

Topim untul, adaugam faina si apoi treptat laptele amestecand bine pentru a nu forma cocoloase. Saram, piperam si razuim putina nucsoara.

Punem bechamelul peste feniculi si deasupra parmezanul ras. Dam in cuptorul preincalzit pentru 20 minute sau pana se rumenesc frumos deasupra.

TIPS-URI

1

Parmezanul poate fi inlocuit cu orice tip de cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Fenicul gratinat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

anca_rm 1

05.03.2015, 09:22

interesanta reteta

dantes 1

05.03.2015, 10:04

Interesant cred ca este buna

geoline 1

05.03.2015, 13:01

este f buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pate de ficat de pui