Fasole verde scazuta

de Valclaudia in Mancaruri de post, 7 Iun 2014 | 15892 vizualizari

 

o mancarica rapida, gustoasa, de post

 

INGREDIENTE

  • 1 fir mic de praz
  • 1 fir ceapa verde
  • 3 linguri de ulei
  • 450 gr. fasole verde (congelata am avut eu)
  • 2 rosii mari
  • bobite de mustar
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingura pasta de ardei (pentru gulas de la Univer)
  • marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde scazuta:

curatam, spalam si taiem prazul si ceapa rondele, apoi le la calim in ulei cca 5 minute la foc mic. Adaugam rosiile taiate cubulete.

Adaugam bobite de mustar, sare si piper dupa gust, fasolea verde (congelata), punem 1/2 cana cu apa si lasam sa fiarba la foc potrivit pana fierbe fasolea si scade apa.

La final adaugam pasta de ardei, lasam sa mai dea cateva clocote, stingem focul si presaram marar verde deasupra.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde scazuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole verde