Fasole verde cu usturoi

de - Andreea - in Mancaruri de post, 6 Mai 2018 | 4269 vizualizari

 

O reteta  foarte usoara si gustoasa ! 

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde
  • 4 catei usturoi
  • ulei de masline
  • patrunjel proaspat
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu usturoi:

Fasolea verde o spalam sub jet de apa rece si ii rupem capetele.

Punem o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi fasolea. Lasam sa fiarba in jur de 10-15 minute. 

Pentru aceasta reteta eu prefer fasolea verde sa ramana putin mai crocanta.

Dupa ce fasolea a fiert, o scurgem bine de apa si o trecem sub jet de apa rece. 

O punem intr-un bol impreuna cu usturoiul curatat, ulei de masline si patrunjel verde tocat. Amestecam bine toate ingredientele si potrivim de sare. 

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu maioneză de post