Mihaela, nici eu nu facusem anul asta deloc, dar cum se ajunsese iar fasolea in curte, am zis sa fac si sa va scriu si voua reteta, ca tare e buna fasolea gatita asa. Ma intreba cineva cum am gatit ciupercile, ca nu-si dadea seama ca e fasole
multumesc, fetele! , sper ca n-ati facut ca si Costel, crezand ca ma voteaza daca-mi pune furci aici ( si oricum el n-avea cont, da' cica a votat pe furci )
Daca se consuma pe paine se poate pasa cu pasatorul pt. pireu sau se toaca marunt cu blenderul si se amesteca cu maioneza si ustoroi.La fel se procedeaza si cu conopida cand dorim sa o consumam pe paine.Pt garnitura sau salata se toaca bucati mai mari
Referitor la pasarea fasolei, voi ramane la varianta mea : fasolea taiata mai mare.
Am facut ieri pasata si sincer, nu prea mi-a placut...
Este ca la drob : desi-s aceleasi ingrediente, iese mult mai gustos si aspectuos tocat de cutit, decat la robot sau masina de tocat
multumesc!! a iesit f buna! pacat ca e putina si cine stie cand mai gasesc! offf, rau e sa fii departe de tara ta, nu gasesti nimic bun la "strainezii" astia!