Fasole verde cu maioneza

de gelu in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2011 | 4547 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde
  • 2 morcovi potriviti
  • 4 fire de ceapa verde(se poate pune si 2 fire de usturoi verde)
  • 1 legatura marar
  • 6-8 catei de usturoi
  • 2 oua
  • 200ml ulei
  • 2 lingurite vegeta
  • 2 lingurite mustar
  • 1 lingurita piper(optional)
  • 1 lingurita de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu maioneza:

Fasolea se curata de capete,se spala si se pune la fiert in apa clocotita cu 1 lingurita de sare cca 1 jumatate de ora,dupa care se strecoara si se lasa la racit.Se prepara o maioneza din 1 galbenus fiert,1 galbenus crud,2 lingurite mustar,vegeta,piper(optional),200ml ulei si se da la rece.Morcovii se curata,se spala si se toaca marunt.Ceapa verde,mararul se toaca marunt.Usturoiul se piseaza.Fasolea scursa si racita se toaca marunt.Eu le-am tocat toate,inclusiv ceapa si mararul in vasul pentru tocat de la blender.Se pun toate intr-un vas potrivit si se amesteca bine,se pune in castroane si se da la rece.Se consuma cu paine prajita sau cu paine calda de casa.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata cu maioneza