Fasole verde cu carne de la untură

de portiadelumina in Porc, 4 Feb 2014 | 4577 vizualizari

COMENTARII (65)

portiadelumina 1

04.02.2014, 17:50

Am uitat să spun că am mâncat-o cu mămăligă, dar nu mai contează, căci pe voi, comentatorii acest aspect nu prea vă interesează. )

Constelatialeu 1

04.02.2014, 17:50

Padre,zic ca pot sa ma lipsesc de fasole,ma cam incurca....

papabundetot 1

04.02.2014, 17:55

bun de tot!

portiadelumina 1

04.02.2014, 17:58

Cleme, ştiu ce spui, dar merge şi fasolea, că-i pusă în acelaşi gramaj cu carnea. Aş fi putut spune carne de la cazan cu fasole verde. Ar fi tare să pun mâine aceleaşi poze dar cu tilu schimbat. )

portiadelumina 1

04.02.2014, 17:58

Mulţumesc, Dana!

rena 1

04.02.2014, 18:07

portiadelumina 1

04.02.2014, 18:08

Mulţumesc, Rena!

RuxyRux 1

04.02.2014, 18:09

Cine-i harnic...are ...grozava mancare mi-ai adus aminte Padre de bunici! Nu le lipsea din camara ...reteta? Nota 20 cu plus!

portiadelumina 1

04.02.2014, 18:12

Ruxy, reţeta mea e simplă, ca de la ţară, dar gustul e de milioane, exact ca cel din copilărie. Mulţumesc frumos!

RuxyRux 1

04.02.2014, 18:13

Sunt perfect convinsa!

Bunica 1

04.02.2014, 18:15

Iata ce bunatate ne-a adus nebucatarul nostru!Cand ma uit la carne cat de frumos e rumenitaaaasi legumele sunt de aruncat in gura.

portiadelumina 1

04.02.2014, 18:24

Buni, parcă încet-încet am început să fac şi eu diferenţa între ceapă şi ţelină Mulţumesc frumos!

Aurelia 07_07 1

04.02.2014, 18:32

Super buna !

MotanLaOale 1

04.02.2014, 18:33

buna buna

portiadelumina 1

04.02.2014, 18:36

Mulţumesc fumos, Ica!

portiadelumina 1

04.02.2014, 18:36

Vladimir, dau o porţiela schimb pentru pizza aia regală.

Panacris 1

04.02.2014, 18:36

MotanLaOale 1

04.02.2014, 18:41

S-a facut Padre!

portiadelumina 1

04.02.2014, 18:42

Mulţumesc, Cristina!

portiadelumina 1

04.02.2014, 18:43

Aşa, Vladimir, afaceri adevărate, cum numai la nivel european găsim. )

MonaMimi 1

04.02.2014, 18:51

foarte bun

portiadelumina 1

04.02.2014, 18:52

Mulţumesc, Monica!

mirela0911 1

04.02.2014, 19:04

Vaaaiii, carne de la untura ..... nu am mai mancat de zeci de ani!

Alexandra Elena 1

04.02.2014, 19:08

portiadelumina 1

04.02.2014, 19:11

Mirela, dar de ce? Pfoaii, e aşa de bună încât o mănânc şi cu usturoi cu mămăligă. Mulţumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu scarita