Fasole scazuta

de ionela2682 in Mancaruri de post, 17 Mar 2010 | 13211 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole fiarta 500 g
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • bulion 2-3 linguri
  • sare piper condimente
  • foi de dafin
  • 1 cana zeama de la fasolica sau supa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta:

Se taie ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei dupa care se adauga bulionul si rosia taiata in bucati mici.

Se adauga fasolica fiarta in prealabil dar si o cana din zeama in care a fiert aceasta se sareaza, pipereaza se adauga condimente pt fasolica (daca dorim), foile de dafin si se tine pe foc, amestecand continuu ca sa nu se lipeasca pana scade si se leaga putin.

Se serveste cu acrituri alaturi iar daca nu este de post se poate servi cu carnati sau ciolan afumat, eu am facut-o de post asa ca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu mamaliguta