Fasole pastai cu ceafa de porc la Multicooker

de Bya Ralu in Porc, 25 Sep 2016 | 4289 vizualizari

 

Cam asa as vrea acum sa fiu rasfatata :)) "Ziua cand imi rasfat nevasta"
 

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole pastai proaspata
  • 2 felii de ceafa de porc
  • 1 ceapa alba
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • vegeta/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai cu ceafa de porc la Multicooker:

Carnea de porc o taiem cuburi si o punem in vasul de Multicooker cu ulei de masline,la functia Fry pentru cateva minute.

Punem apa cat sa acopere si setam functia Boil pentru 01:30 -2 ore.

Dupa circa 1 ora,punem ceapa tocata marunt,condimente si fasolea pastai curatata si rupta in bucati potrivite si se lasa pana cand toate ingredientele sunt fierte bine.

Se pune si usturoiul strivit.

Daca mai este nevoie se mai adauga apa si condimente.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai cu ceafa de porc la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta rapida