Fasole groasa cu aripioare de pui

de jolygina in Mancaruri cu carne, 18 Sep 2010 | 7890 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole alba
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • apa
  • sare
  • piper
  • putin cimbru optional
  • 2 linguri bulion
  • 10 aripioare
  • 5-6 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole groasa cu aripioare de pui:

se pune fasolea la inmuiat de seara pana dimineata in apa rece

dimineata puNem fasolea la fiert cam 1 ora dupa care aduagam si legumele taiate marunT si lasaM sa fiarba la foc mic pana cand fasolea se poate sfarma cu degetul daca luam un bob

scurgem fasolea de apa dupa ce a fiert si o pasam cu tot cu legume

eu am facut si putina prajeala stiu ca nu e foarte sanatoasa dar imi era pofta sa o fac asa am tocat o ceapa am pus-o la prajit pana cand ceapa a inceput sa fie sticloasa si cand a fost gata am pus bulionul ,

amestecam putin pana se incorporeaza si devine ca o pasta dupa care punem fasolea pasata si usturoiul pisat si cimbrul ,mai lasam pe foc 5-10 min

 

eu am facut la ea si niste apripioare astfel

am contimentat bine aripioarele ,le dam putin cu ulei (foarte putin ) dupa care le dam pe fiecare in parte prin pesmet si le punem la cuptor pana se rumenesc

pofta mare!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole groasa cu aripioare de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

jolygina 1

21.03.2011, 10:52

edd100 ne cunoastem ,multumesc pentru aprecieri

elena1988 1

22.03.2011, 18:25

edd100 1

23.03.2011, 22:34

Nu,nu cred că ne cunoaştem,distanţa e cam foarte mare ,dar mersi pentru reţetă.Danke!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan umplut cu mozzarella si legume