se pune fasolea la inmuiat de seara pana dimineata in apa rece
dimineata puNem fasolea la fiert cam 1 ora dupa care aduagam si legumele taiate marunT si lasaM sa fiarba la foc mic pana cand fasolea se poate sfarma cu degetul daca luam un bob
scurgem fasolea de apa dupa ce a fiert si o pasam cu tot cu legume
eu am facut si putina prajeala stiu ca nu e foarte sanatoasa dar imi era pofta sa o fac asa am tocat o ceapa am pus-o la prajit pana cand ceapa a inceput sa fie sticloasa si cand a fost gata am pus bulionul ,
amestecam putin pana se incorporeaza si devine ca o pasta dupa care punem fasolea pasata si usturoiul pisat si cimbrul ,mai lasam pe foc 5-10 min
eu am facut la ea si niste apripioare astfel
am contimentat bine aripioarele ,le dam putin cu ulei (foarte putin ) dupa care le dam pe fiecare in parte prin pesmet si le punem la cuptor pana se rumenesc
pofta mare!!!!!