Fasole facaluita sau Fasolita

de anisoara in Mancaruri de post, 29 Ian 2010 | 12942 vizualizari

COMENTARII (3)

Oana 1

29.01.2010, 23:02

Ador fasolea batuta! Cu nuca macinata nu am mancat niciodata....dar cu muraturi multe, daaa

Brindusa 1

30.01.2010, 01:37

ce pofta mi-ai facut , mai ales cu poza aia cu cepa prajita desupra...

anisoara 1

06.02.2010, 20:40

Pofta buna fetelor! fasolita cu miez de nuca si usturoì pisat este o mincare traditionala in Gruzia. Am preparat de mai multe ori si au ramas toti incintati de cobinatia gustului. Ar fi bine , ca nucile sa le uscati putin pe tigaie la un foc mijlociu.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Portofele cu varza calita