Fasole cu legume si leustean

de CameliaR in Mancaruri de legume, 11 Ian 2019 | 5129 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole prefiarta
  • 4 morcovi
  • 1 bucata pastarnac
  • 2 ardei
  • 3 cepe
  • 3 linguri pasta tomate
  • 1 lingura boia dulce
  • sare
  • 3 linguri ulei
  • leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu legume si leustean:

Clatim fasolea sub un jet de apa.

Curatam legumele si le spalam bine. Taiem morcovii in rondele, ardeii in fasii, pastarnacul il dam pe razatoare si ceapa in fasii potrivite. 

Intr-o oala punem uleiul. Adaugam ceapa si o calim. Dupa ce ceapa s-a calit, adaugam morcovul, ardeiul si pastarnacul. Punem o lingura de boia dulce si amestecam. Adaugam fasolea si amestecam usor. Acoperim totul cu apa fierbinte in care am dizolvat cele 3 linguri de pasta de tomate. Lasam sa fiarba pana legumele sunt bine fierte si pana fasolea a ajuns la consistenta dorita. Eu am fiert fasolea pana s-a ingrosat si a format un sos gros. La final am adaugat lesuteanul si am pus sare dupa gust.  Eu am facut-o fara carne, dar puteti sa puneti daca doriti.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu legume si leustean" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare verde