Se taie fasiile de Pancetta in cuburi si se prajesc intr-o tigaie cu putin ulei, 2 minute. Se adauga ceapa taiata julienne si prazul tocat. Dupa 1 minut se adauga foile de dafin, rozmarinul, cimbrul si putina apa si se lasa la gatit la foc mediu spre mare, 3-4 minute.
Se ung carnatii cu putin ulei de masline, se aseaza intr-o tava si se introduc in cuptorul preincalzit la 220 grade Celsius.
Cu ajutorul unui robot de bucatarie, se amesteca si maruntesc feliile de paine impreuna cu sare, piper, ulei de masline, cateii de usturoi, rozmarinul si cimbru.
Se adauga fasolea scursa de apa in tigaia cu pancetta, impreuna cu passata, sare si piper.
Se transfera intr-un vas pentru cuptor nu prea mare, se aseaza jumatate din cantitatea de pesmet deasupra, apoi carnatii si la final restul de pesmet. Se ung frunzele de salvie cu ulei si se aseaza deasupra.
Se gateste in cuptor 7-8 minute.
Se dau ceapa si rosiile pe razatoarea fina si se amesteca cu usturoiul, sare, piper, uleiul de masline si sucul de lamaie
Se fierbe broccoli in apa cu sare, la foc mare, acoperit cu un capac, cateva minute.
Se scurge de apa si se amesteca cu dressingul obtinut anterior.