Fasole batuta cu ceapa verde si maioneza

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2013 | 4062 vizualizari

COMENTARII (38)

Bya Ralu 1

15.05.2013, 22:42

buni

Bya Ralu 1

15.05.2013, 22:42

rocsi te rog

Bya Ralu 1

15.05.2013, 22:43

laura fura acuma cat este)))

loredanaaa 1

16.05.2013, 01:16

cred ca-i bun

ianculubita 1

16.05.2013, 07:41

imi place oricum ar fi

adry88 1

16.05.2013, 09:48

foarte buna

Bya Ralu 1

16.05.2013, 10:02

loredana e buna tare
ianculubita
eduard multumesc

Micutza Luana 1

16.05.2013, 14:16

ce bine arata sigur e si delicioasa

Bya Ralu 1

16.05.2013, 14:25

da e super buna

Panacris 1

01.12.2013, 12:52

Interesant! Dar rămân la varianta clasică !

Krystyan Trendy 1

01.12.2013, 12:54

O bunatate !

Bya Ralu 1

01.12.2013, 15:35

cristina

Bya Ralu 1

01.12.2013, 15:35

krysty

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv icre de fasole