Fasole batuta

de Pasiune pentru bucatarie in Mancaruri de post, 13 Mar 2010 | 6606 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 capatana mare de usturoi
  • sare,piper
  • 50 g ulei
  • 3 linguri de pasta
  • 2 cepe mari
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolea se pune la inmuiat de seara, iar a doua zi se lasa in aceeasi apa si se pune la fiert.

Cand da in clocot se schimba apa si se mai lasa la fiert o vreme, apoi apa se schimba din nou.

Se adauda morcovul si ceapa taiate in patru si se lasa la fiert. Cand a fiert fasolea, se strecoara bine, bine de zeama si se paseaza cu blenderul pana devine o crema.Se adauga usturoiul pisat,uleiul,sare,piper si se mai mixeaza 2-3 min.

Separat se face prajeala din ceapa,pasta de rosii si ulei. Noua ne place cu multa prajeala!

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

cccris 1

15.03.2010, 00:00

abia am terminat batuta mea, dar eu pun la ceapa boia dulce, nu rosii. Merge si asa

nadina73 1

15.03.2010, 16:17

ai eu pun boia la ceapa ,orcium arat minunat

adry88 1

07.07.2011, 11:50

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu salata de varza murata