Am vazut multe retete cu fasii picante la cuptor si am zis sa incerc. De obicei, le faceam in ulei, dar au iesit mult mai bine la cuptor.
Pieptul de curcan l-am spalat, apoi l-am taiat fasii. L-am dat cu condimente si l-am bagat la frigider, aproximativ o ora.
Intr-o punga, am pus fulgii de porumb si i-am zdrobit putin, intr-o farfurie adanca am pus faina, iar ouale le-am amestecat cu laptele, sare, piper si fulgi de chilli. Am dat fasiile de carne prin faina, prin ou si prin fulgii de pormb, apoi le-am asezat intr-o tava cu foaie de copt. Le-am bagat la cuptorul preincalzit pentru 15-20 min si le-am intors o data, sa se rumeneasca pe ambele parti.
Am pus mazarea in apa clocotita si am fiert-o 30 min, iar ceapa am calit-o putin. Cand a fost gata, am amestecat mazarea cu ceapa si untul la blender.