Farfalle cu sos alb

de mihasara in Farfalle, 15 Oct 2015 | 5807 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g paste
  • 300g kaizer sau orice alta afumatura
  • 250g smantana pentru gatit
  • 1 ceapa mai mica
  • 1/2 ardei gras
  • parmezan
  • piper
  • patrunjel
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu sos alb:

  1. Fierbem pastele conform indicatiilor de pe pachet.
  2. Intre timp punem 1 lingura de ulei in tigaie si adaugam kaizerul taiat fasii.
  3. Il lasam cateva minute sa se rumeneasca si adaugam ceapa si ardeiul taiate fin.
  4. Le lasam sa se inmoaie dupa care adaugam smantana si lasam sa dea 2-3 clocote..
  5. Potrivim de sare si piper.
  6. Adaugam pastele in sos si presaram patrunjel.
  7. Le servim fierbinti cu parmezan ras deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]