Fantezie cu piersici

de dentistutza in Dulciuri, 27 Aug 2010 | 3961 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 piersici mari
  • 50 gr.unt
  • 75 ml. vermut de calitate
  • 2-3 linguri zahar brun
  • 1 plic crema pt. tort cu gust de lamaie
  • (pt.crema) 150 ml.lapte rece+1/2 cana smantana sau frisca lichida

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fantezie cu piersici:

Piersicile se cojesc si se taie felii. Intr-o craticioara se topeste untul si se pun feliile de piersica si zaharul brun. Se amesteca usor cu spatula de lemn. Cand incep sa se inmoaie se toarna vermutul si se mareste focul pentru 2 minute. Se ia de pe foc.

Crema se pregateste conform instructiunilor doar ca vom folosi amestecul de lapte si frisca lichida.

Se aseaza piersicile pe platouri sau boluri individuale adaugand la fiecare si sos.Se acopera cu multa crema si se pun la rece pana la servire.

TIPS-URI

1

eu le-am asezat pe un strat de biscuiti inmuiati in sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fantezie cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Corinuta 1

27.08.2010, 19:22

interesant! cred c-ar merge si cu crema de vanilie sau cu frisca!

Rocsi 1

27.08.2010, 19:47

nadina73 1

29.08.2010, 03:18

super buna 5 f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere si branza de vaci