Falafel (de post)

de LeBlogPiquant in Mancaruri de post, 15 Noi 2010 | 11261 vizualizari

 

O reteta aromata si delicioasa, de post.

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de naut
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • o legatura patrunjel tocat
  • 1 lingurita chimen macinat
  • o felie de paine
  • 1 lingura faina
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Falafel (de post):

Teoretic falafelul e doar cu naut, dar eu aveam o conserva de amestec de fasole si naut de la Mega si am folosit-o pe asta.

Am sfaramat fasolea, am amestecat-o cu o ceapa mica tocata marunt, 2 catei de usturoi rasi, o legatura de patrunjel tocat, o lingurita de chimen macinat (sau il puteti zrobi intr-un mojar), o felie de paine inmuiata in apa si o lingura de faina (+ sare, piper, niste ardei iute tocat for an extra kick). Am format chiftelute rotunde, le-am dat prin pesmet, ca sa fie mai crocante, si le-am prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Falafel (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza la cuptor-post