Se taie ceapa si ardeii julien si se amesteca cu jumatate din cantitatea de condimente pentru Fajita.
Se amesteca carnea de porc cu restul de condimente si se soteaza in putin ulei, la foc mediu spre mare 5-10 minute, in functie de marimea bucatilor de carne. Se transfera pe o farfurie.
In aceeasi tigaie, se mai adauga putin ulei, ardeii si jumatatea din cantitatea de ceapa. Se soteaza pana cand ceapa s-a caramelizat usor si ardeii sunt moi. Se adauga carnea inapoi in tigaie si se lasa pana cand devine iar fierbinte.
Intre timp, se taie castravetii, rosiile, avocado si salata iceberg si se amesteca impreuna cu ceapa ramasa. Se incalzesc tortilla intr-o tigaie fara ulei la foc mediu spre mic pana devin maleabile.
Se aseaza mixul de carne si legume in fiecare tortilla si se adauga salata de castraveti obtinuta anterior. Se stropesc du suc de lime.
Se servesc imediat.