Extracte aromate

de adnia in Sirop / Compot, 2 Ian 2013 | 4578 vizualizari

 

Faceti-va singuri propriile extracte aromate, pe care le puteti folosi mai tarziu in diferite preparate! Nu e greu deloc, sunt mai sanatoase si, cel mai important, sunt facute de mana voastra!

 

INGREDIENTE

  • Aveti nevoie de alcool de 90 de grade, sau votca de foarte buna calitate si ingredientele din care vreti sa scoateti extractul (in cazul meu boabe de cafea, pastai de vanilie, migdale si menta).
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Extracte aromate:

Se "inchid" aceste minunatii in sticle, pe care le umpleti cu alcool si se lasa la macerat 1 luna. Se scutura sticlele din cand in cand.

Se pastreaza la loc racoros si intunecos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Extracte aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

angyb 1

02.01.2013, 16:42

alba_zori 1

03.01.2013, 07:52

minunate,si eu vreau sa fac

adry88 1

03.01.2013, 11:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Capsuni cu sirop