Eu nu prea gătesc vinetele decât în salată.De data aceasta m-am gândit să le pregătesc altfel,mai ales că am găsit la piaţă vinete albe,care au un gust ceva mai dulce decât vinetele obişnuite.Eu zic că a ieşit ceva foarte bun.
Vânata am taiat-o felii foarte subtiri pe lungime pâna aproape de coada,fara a îndeparta codiţa.Am pus sare si piper si am stropit-o cu ulei de masline.
Rosia si mozzarella le-am taiat felii subtiri.
Intre feliile vinetei am pus felii de mozzarella,rosie,ceafa afumata si felii de usturoi si putin busuioc.
Am prins cu doua betisoare de frigaruie ca sa nu se împrastie prea mult la copt.
Am pus totul într-o tava ceramica în care am pus putin ulei.
Am acoperit cu o folie de aluminiu si am lasat la cuptor pentru o ora.
Spre final am luat folia ca sa se rumeneasca deasupra.
Am scos pe un platou si am pus deasupra putin iaurt.