Evantai de vinete albe cu roşii şi mozzarella

de diaconta in Mancaruri de legume, 23 Iul 2013 | 16413 vizualizari

 

Eu nu prea gătesc vinetele decât în salată.De data aceasta m-am gândit să le pregătesc altfel,mai ales că am găsit la piaţă vinete albe,care au un gust ceva mai dulce decât vinetele obişnuite.Eu zic că a ieşit ceva foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 vânătă albă
  • 1 roşie
  • 8 felii mozzarella
  • 8 felii ceafa afumata
  • Sare,piper
  • Busuioc uscat
  • Un căţel de usturoi
  • Ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Evantai de vinete albe cu roşii şi mozzarella:

Vânata am taiat-o  felii foarte subtiri pe lungime pâna aproape de coada,fara a îndeparta codiţa.Am pus sare si piper si am stropit-o cu ulei de masline.

Rosia si mozzarella le-am taiat felii subtiri.

Intre feliile vinetei am pus felii de mozzarella,rosie,ceafa afumata si felii de usturoi si putin busuioc.

Am prins cu doua betisoare de frigaruie ca sa nu se împrastie prea mult la copt.

Am pus totul într-o tava ceramica în care am pus putin ulei.

Am acoperit cu o folie de aluminiu si am lasat la cuptor pentru o ora.

Spre final am luat folia ca sa se rumeneasca deasupra.

Am scos pe un platou si am pus deasupra putin iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Evantai de vinete albe cu roşii şi mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frigarui cu telemea de oaie si legume