Bun, bun, bun :)
Carnea de vitel se taie felii subtiri si se bate cu ciocanul de snitele. Se sareaza, pipereaza, eu am presarat si cimbru uscat. Faina se pune pe o farfurie si se tavalesc snitelele pe ambele parti. Se incinge uleiul intr-o tigaie incapatoare sis e prajesc snitelele de vitel pe amandoua partile. Se scot si se tin la cald.
Ciupercile se scurg de zeama din borcn si se clatesc cu apa rece.
In aceeasi tigaie se topeste untul, se adauga usturoiul taiat fin, apoi se pun ciupercile si se rumenesc putin. Se adauga carnea, vinul si apa/supa calda si se lasa 15-20 de minute sa scada. La final se adauga smantana amestecata cu boia si piper si se mai lasa putin pe foc.
De-aici mi-a venit mie pofta :)
1
Se pot folosi ciuperci albe.
2
Se poate folosi vin alb in loc de rosu.
3
In loc de smantana se poate folosi suc de rosii/bulion, dupa plac.