Empanadas cu peste

de danielaR in Pangasius, 16 Apr 2014 | 4474 vizualizari

 

pestele l-am pus intr-un bait cu vreo 3 ore inainte de a face reteta

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 100 gr unt
  • 300 g faina
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • usturoi granulat
  • 600 gr peste fara os
  • pentru uns inca un ou si niste busuioc uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Empanadas cu peste:

Amestecam faina cu untul,adaugam oul si framantam un aluat omogen pe care il dam la rece 30 minute

Pestele l-am presarat cu sare, piper, usturoi, busuioc si l-am lasat asa vreo 3 ore

Scoatem aluatul de la rece si intindem o foaie cat de cat patrata. Ppunem pestele si impaturim frumos,

Ungem cu ou si presaram busuioc si dam la cuptor 30 minute

E super delicios

Pofta buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Empanadas cu peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

16.04.2014, 21:14

Bya Ralu 1

16.04.2014, 22:11

bun

MIUTA 1

19.04.2014, 00:15

Ce frumoase sunt,trebuie neaparat sa incerc!Imi placeee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia