Eggs Benedict

de sasha in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2013 | 3627 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 felii de bagheta
  • 3 linguri otet
  • 1 litru apa
  • sare
  • unt
  • SALATA DE STEVIE CU RIDICHI SI MORCOV
  • 6 ridichi
  • 1 legatura stevie
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • zeama de la o lamaie
  • ulei de masline
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eggs Benedict:

Ouale: Punem la fiert apa si cu cele 3 linguri de otet pana face multe bule.  Adaugam cate un ou pe rand, usor si cu grija ca sa nu se desprinda albusul de galbenus. Le lasam sa fiarba 2-3 minute. Le scoatem si le punem pe un servet sa absoarba apa.

Prajim cele 4 felii de bagheta in unt. Fiecare ou se aseaza pe paina prajita si se pune putina sare.

Nu am vrut sa la servesc cu sosul olandez, ci cu o salata de stevie.

Spalam stevia, morcovul,ridichile si ceapa. Curatam stevia de cozi, vene si o taiem. Ridichile si ceapa se taie julienne, morcovul il dam pe razatoare mica. Le amestecam cu zeama de la o lamaie, uleiul de masline si sare dupa gust!

TIPS-URI

1

Daca vreti galbenusul sa fi tare lasati sa fiarba 4-5 minute

2

Daca vreti moale lasati sa fiarba 2-3 minute

3

Sosul olandez se face cu unt, 1 galbenus de ou si zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Eggs Benedict" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecel pane cu parmezan