Ouale: Punem la fiert apa si cu cele 3 linguri de otet pana face multe bule. Adaugam cate un ou pe rand, usor si cu grija ca sa nu se desprinda albusul de galbenus. Le lasam sa fiarba 2-3 minute. Le scoatem si le punem pe un servet sa absoarba apa.
Prajim cele 4 felii de bagheta in unt. Fiecare ou se aseaza pe paina prajita si se pune putina sare.
Nu am vrut sa la servesc cu sosul olandez, ci cu o salata de stevie.
Spalam stevia, morcovul,ridichile si ceapa. Curatam stevia de cozi, vene si o taiem. Ridichile si ceapa se taie julienne, morcovul il dam pe razatoare mica. Le amestecam cu zeama de la o lamaie, uleiul de masline si sare dupa gust!
1
Daca vreti galbenusul sa fi tare lasati sa fiarba 4-5 minute
2
Daca vreti moale lasati sa fiarba 2-3 minute
3
Sosul olandez se face cu unt, 1 galbenus de ou si zeama de lamaie.