PENTRU CREMA
Uleiul si cu apa se un la fiert, cand fierbe se adauga faina deodata si se amesteca continuu pana incepe sa se desprinda de pe oala. Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca, intre timp pregatim CREMA!
Se pune le fiert laptele, intr-un bol cu faina se ia din laptele fiert si se amesteca cu faina pana faina devine lichida , fara cocoloase si se rastoarna peste laptele ramas.
Se amesteca si se adauga si untul topit si zaharul,amestecam continuu.
Cand crema devine groasa o luam de pe foc si adaugam esentele si coaja rasa de la portocala,amestecam si o lasam sa se raceasca.
Ne intoarcem la Eclere. Acum compozitia s-a racit,adaugam cate un ou pe rand si amestecam bine dupa fiecare.
Luam o tava si o tapetem cu faina, intr-un pos de ornat punem compozitia si formam bastonasele. Le introducem in cuptor la 180 grade pentru 30 de minute.
Cand sunt aurii si crescute le scoatem si le lasam sa se raceasca, cand s-au racit le taiem pe mijloc si le umplem cu crema obtinuta si le ungem cu miere pe deasupra.
Le pune la rece pentru 1h.