Eclere de casa, reteta celui mai delicios desert de casa

de Lily_Musat in Prajituri, 4 Iun 2009 | 597952 vizualizari

COMENTARII (79)

yza 1

03.12.2012, 19:03

bune,bune...o sa incerc si eu ... la favorite!

DIANA B 1

08.01.2013, 15:26

Dai si mie o ... tava cu eclere , asa , de pofta ?!?

sasha 1

15.02.2013, 13:06

la cate grade se coc?

JamilaCuisine 1

25.02.2013, 13:48

arata nemaipomenit. Felicitari! Am sa fac si eu

alinaelena 1

25.03.2013, 17:12

arata f bine...

Micutza Luana 1

28.03.2013, 19:07

biig like

gynutza 1

04.04.2013, 16:21

am facut si eu mi-a iesit nemaipomenit de bune multumesc de reteta

DulciuriSiNuNumai 1

24.04.2013, 03:44

f bune!

annemarry 1

30.04.2013, 16:34

minunate si delicioase

kamellys 1

04.05.2013, 14:01

Nu prea am experienta, dar am incercat si eu. Dupa adaugarea oualelor aluatul e prea subtire. Mi-au iesit din pacate ca lipiile. Cred ca tb mai multa faina.

DulciuriSiNuNumai 1

06.05.2013, 03:11

iau si eu unul, ca prea bine arata!

babi5 1

06.05.2013, 22:10

mihaela22 1

15.06.2013, 10:28

am facut si eu si nu mi-au iesit cojile , nu au crescut deloc si au iesit foarte tari!

Wildkatze 1

19.06.2013, 08:13

zahar nu se pune la crema ??

nilgun 1

19.06.2013, 09:56

scrie o cana de zahar

Sol 1

08.08.2013, 19:58

Unde gasesc forme?

abstract01 1

21.08.2013, 14:23

flory_tamas 1

29.10.2013, 13:46

ca sa nu pui ciocolata cu lingurita,se ia cate un ecler se pune cu fata in jos in ciocolata si se ia repede.ramane si mai frumos si termini si mai repede

flory_tamas 1

29.10.2013, 13:52

de obicei se pun atatea oua cat cere faina.dupa ce ai pus 4 oua si ai amestecat,adaugi unul cate unul.atunci cand este buna o sa vedeti ca ramane asa ca si noroiul pe maini.cel mai bine faceti cu mana ca sa simtiti textura aluatului.poate sa ceara 6-7 oua,sau chiar 8.depinde de marimea pe care o au ouale.

tanyapatap 1

11.11.2013, 20:29

Larisel 1

27.11.2013, 18:45

As manca acum vreo 2-3-4-5

cozmina 1

07.01.2014, 11:18

nu stiam de unde sa aleg,,, nu am cantar si nu stau prea bine cu ochiul deci nu oot ghici gramajele, asa ca ador retetele cu cat cuprinde, cani, linguri, pahare eclere azi dupa amiaza in program iar reteta ta ma inspira,,, sper sa iasa (experiente trecute urate)

geany_amore 1

14.01.2014, 12:13

as vrea sa stiu cat de groase ar trebui sa fie bastonasele caci nu am sprit pt ornat si o sa incerc cu un colt de punga. sper sa iasa pt k sunt insarcinata si chiar mi-e pofta de eclere iar unde sunt acum nu se gasesc

LianaPopa 1

15.01.2014, 10:22

eclerele.... desertul copilariei mele... e ziua mea in week-end si cred ca asta e reteta castigatoare. o intrebare doar: cam cate bucati ies din compozitia postata de tine sa vad daca ma incadrez cu cate un ecler la toata lumea?

alexandra07 1

06.09.2014, 03:36

ce gramaj are pachetul de margarina?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri Linzer cu gem de zmeura