Intr-o cratita se pune apa , sarea si untul si trebuie sa fiarba pt circa 10 minute.
Se da de pe foc se adauga faina si se amesteca bine pana ce compozitia se dezlipeste de pe peretii cratitei .
Lasam compozitia sa se raceasca si apoi se adauga pe rand ouale si se amesteca bine.
Pe o tava de copt invelita cu hartie de copt si cu ajutorul lui poosh formam cojile .
Dam la cuptor pt 40 min la focc foarte mic.
IMPORTANT.
Sa nu se deschida usa cuptorului in primele 30 min.
Crema
Intr-o cratita adaugam laptele, zaharuul si faina . amestecam bine cu un tel si dam la foc mic unde amestecam continuu pana ce aceasta incepe sa clocoteasca si o dam deoaprte .
Adaugam margarina si esenta de vanilie si amestecam bine pana ce obtinem o ciulama foarte greu de mixat.
O lasam la sa se raceasca .
Cojile le taiem la jumatate si apoi le umplem cu ajutorul unui posh .
Topim ciocolata in cele 3 linguri de lapte si apoi cu ajutorul unui penson facem glazura la eclere.