Pentru miercuri cand se mananca peste,daca incercati aceasta reteta,nu veti regreta
Pe fileurile de peste punem o frunza de salvie(salvia mea din ghiveci nu e prea mare,asa ca am pus cate o crenguta la fiecare),infasuram in cate un fileu de somon(daca e prea mare,taiem in doua),prindem cu scobitoare,le trecem prin faina,le prajim in ulei in care am pus crenguta de rozmarin si salvie,apoi le scoatem pe o farfurie
Pentru sos,punem in tigaie 3linguri de ulei de la prajitul pestelui,calim ceapa si usturoiul taiat marunt,adaugam spanacul,vinul,zeama de lamaie,sare,piper si lasam sa fiarba incet 15min;adaugam smantana,mai potrivim de gust iar dupa 1-2clocote oprim focul
Servim pe farfurie rulourile cu scobitorile scoase,felii de lamaie si sosul alaturi.
1
puteti folosi orice peste dar fara oase
2
daca folositi spanac proaspat,il opariti apoi taiat marunt sau mai mare dupa cum doreste fiecare