Dulceata de zmeura

de ianculubita in Dulceata / Gem, 24 Iun 2011 | 4824 vizualizari

 

Am gasit pe piata fragi,la un pret destul de mare,am luat 1kg pentru ca eu in fiecare an fac,cate putin din fiecare fructa.Ve-ti observa ca retetele mele de dulceata sau gem sunt identice;m-am obisnuit de ani de zile cu ele si nu le mai schimb

 

INGREDIENTE

  • 1kg de fragi
  • 3cani de zahar
  • 2cani cu apa
  • 1lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de zmeura:

Intr-un vas,pun zaharul cu apa,las sa fiarba pana se face un sirop destul de gros;adaug fructele spalate sub jet de apa,las focul mare doar 15min,timp in care spumuiesc;aproape de sfarsit adaug zeama de lamaie,si pun dulceata fierbinte in borcane curate;infiletez bine capacul,dupa ce s-au racit,etichetez apoi le depozitez in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

Miha 1

27.06.2011, 10:14

Lulu a patit ca si mine cu afinele. Am cumparat fructe de soc ca fiind afine. ) Dac-o aveam pe Gabi cu mine nu mai pateam eu asa ceva.

adry88 1

28.06.2011, 16:13

Lau 1

02.07.2011, 22:48

buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gem de caise cu portocale si migdale