aseara am primit acesti trandafiri parfumati si azi m-am apucat de treaba...sa vede-ti ce a iesit...o delicatesa parfumata
Am pus apa impreuna cu zaharul la fiert intr-o oala turnata(tuci).Cand se produce acea spuma deasupra o adunam.(lasam 1h)
Trandafirii au fost rupti cu totul asa ca am inceput sa rup petalele si sa tai partile albe,am taiat,am taiat pana intr-un final am terminat.
Am pus petalele intr-o sita si le-am spalat bine dupa care le-am adaugat in sirop.
Am lasat sa fiarba pana ce s-a legat siropul.(nu uitati sa mestecati din cand in cand)
Am adaugat si sucul de lamaie si am mai lasat cam 5min dupa care am dat la o parte si am pus in borcanele apoi le-am dat la cuptorul incins circa 15min ,am stins cuptorul si le-am lasat asa pana a doua zi.
pofta mare!
1
ca sa vedeti daca dulceata este gata scoateti pe o farfurioara
2
daca siropul devine ca mierea este gata