Dulceata de prune cu green sugar

de Bya Ralu in Dulciuri, 13 Sep 2016 | 2914 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg prune
  • 523 g gelifiant green sugar
  • 50-100 ml apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de prune cu green sugar:

Prunele se spala bine,se scot samburii,se taie cuburi si se pune intr-o oala impreuna cu gelifiantul si se lasa pana a doua zi.

Se pune apa si se fierbe la foc mic circa 15 minute sau pana cand se ingroasa.

Se pune in borcane curate,se inchid bine si se pun intr-o oala cu apa la foc mic sa fiarba cam 10 minute.

Se lasa in apa pana cand se raceste. Se depoziteaza la loc racoros.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de prune cu green sugar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

dantes 1

17.09.2016, 09:25

Buna!

Bya Ralu 1

17.09.2016, 16:23

roxana_simona 1

20.09.2016, 12:19

buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert placinta cu iaurt si stafide