Dulceata de portocale

de bahna_violeta in Dulceata / Gem, 9 Aug 2012 | 3538 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un kg de portocale
  • 500 g zahar
  • o lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de portocale:

Se soarce zeama de la portocale, apoi se taie cubulete sau fasii coaja si pulpa de la portocale. Se pune zeama de la o lamaie peste si zaharul si se lasa la fiert pana fierbe bine coaja de la portocale. Normal ar trebui indepartat de pe coaja stratul alb ca sa nu fie amarui, eu am uitat :d, dar a iesit foate delicios si asa:X:X:X

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de portocale" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

mamaieelena 1

10.08.2012, 09:05

buna

laura_n 1

10.08.2012, 09:49

trebuie sa recunosc ca nu am papat pana acum, dar cred ca e un deliciu

bahna_violeta 1

10.08.2012, 12:03

privatelaura asa este de un deliciu,nu credeam ca o sa fie asa buna dar cand am gustat mi-am zis ca o sa mai fac cu siguranta...multumesc tuturor:*

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de portocale