Dulceata de dovleac

de Julie in Dulceata / Gem, 16 Sep 2011 | 4552 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de dovleac,
  • 200 ml apa, 
  • 1 kg zahar,
  • 1 lamaie,
  • 1 portocala.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de dovleac:

Dovleacul se curata de coaja si se taie in cuburi mici. Se amesteca apa cu zaharul, sucul de la citrice si cateva bucati din coaja acestora. Se pun la fiert, la foc mare, pana se obtine un sirop bine legat  (aprox 25 min).  Se adauga dovleacul si se continua fierberea, la foc mic, pentru inca 20-25 minute. Se amesteca des, sa nu se prinda de fundul vasului. Cand dulceata este destul de inchegata, se pune fierbinte in borcanele spalate si sterilizate. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Gem de caise