N-am prea stat pe-acasa zilele astea , sora mamei mele neavand ce face , a ales sa plece ... intr-o lume mai buna si revenind la cotidian , frigiderul cam gol , camara si ea cam tot asa .... ce sa fac ?!? trista fiind , mi-am reamintit de dulcele ,,saracut" pe care-l faceam cand n-aveam de nici unele si nici nu se gaseau de nici unele ............... asa au rezultat , friganelele
Se feliaza painea ( eu am folosit paine facuta de ,,INTELIGENTA ") , fiecare felie se inmoaie f bine in laptele indulcit si aromat , se da prin oul batut spuma si se prajeste pana la o rumenire frumoasa pe ambele parti la foc domol , cate 2-3 minute ; se scot pe hartie absorbanta .
Se servesc cat sunt calde dupa preferinta , cu dulceata , miere , sau doar pudrate cu zahar .
Deoarece nu s-au consumat toate , feliile fiind gigantice , am protejat FRIGANELELE cu folie alimentara si ptr a doua zi .
Simplu , ptr aduceri aminte si de timpuri cand voiai sa cumperi si nu aveai ce si ptr timpuri actuale cand , gasesti de toate , dar...