Dulce de iute

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 10 Noi 2011 | 4804 vizualizari

 

Am gustat din preparatele lui Radu, lansate recent pe piata. Sint foarte buneeee

 

INGREDIENTE

  • un bulgare de mozzarella
  • putina salata
  • citeva felii de prosciutto
  • grisine
  • Dulce-de-iute verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulce de iute:

Cum miercuri am intrat in posesia citorva borcanele de Dulce de iute, produsul prietenului nostru Radu Popovici, cind am ajuns acasa am pregatit repede pentru Irina o gustarica foarte simpatica.

Am rupt un bulgare de mozzarella, l-am asezat pe o farfurie, am pus peste bucatile de brinza cu lingurita Dulce de iute.

Am asezat frumos feliile de prosciutto, am pus alaturi citeva frunze de salata stropite cu putin otet balsamic si sare.

Am adaugat grisinele si un pahar de vin alb rece.

Immmmm, simplu si delicios

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulce de iute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Bagheta crocanta cu usturoi copt si branza fondue