Drob Trio

de Constelatialeu in Porc, 6 Apr 2018 | 3178 vizualizari

 

'Bunatati de Paste''......de data asta am ales sa fac un drob din carne tocata, ficat de pui si ficat de porc....

 

INGREDIENTE

  • 320 g ficat porc
  • 375 g ficat pui
  • 500 g carne tocata porc
  • 5 legaturi ceapa verde ( 30 fire)
  • 5 legaturi usturoi verde ( 30 fire)
  • 1 legatura mare de marar
  • sare
  • piper
  • 4 oua crude si un albus
  • 11 oua fierte ( oua mai mici )
  • Pentru crusta
  • 2 oua
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri cu faina nu foarte pline
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob Trio:

Mai intai am pus la fiert ficatul. Dupa ce a fiert, l-am lasat sa se raceasca si apoi l-am taiat cubulete mici. Separat am curatat ceapa, usturoiul si le-am taiat marunt, am taiat si mararul.

Intr-un tuci am pus 2 linguri de ulei si am pus la calit ceapa, usturoiul si mararul, am adaugat un praf de sare si le-am calit cca 20 min. Separat am calit si carnea tocata. Intr-un castron am asezat carnea tocata calita, apoi ficatul de porc taiat cubulete si ficatul de pui taiat cubulete, am adaugat si verdeturile calite, am omogenizat, am adaugat sare si piper dupa gust. Am incorporat cele 4 oua si albusul. Am tapetat o forma rotunda ( diametru 28 cm) cu hartie de copt si am asezat un strat din amestecul de drob, apoi am asezat cele 11 oua fierte, am pus si restul de compozitie. Deasupra am turnat amestecul format din cele 2 oua, lapte si faina. Am dat forma la cuptor, la foc mic cca. 45 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob Trio" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Rocsi 1

09.04.2018, 21:38

Daca ai pus si carne tocata, servesc si eu! Mie nu imi plac organele, dar punand verdeturi si carne tocata in amestec, asa servesc si eu drob!

dantes 1

12.04.2018, 17:02

Bun!

elucubratiiculinare 1

15.04.2018, 09:06

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale in foi de vita si loboda