Drob retro

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 24 Apr 2013 | 7064 vizualizari

 

Va amintiti cand faceam pe vremuri drob din pate de ficat???
Asa am facut,pe langa drobul adevarat bineinteles,pentru ca am ginerele care nu mananca organe.

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de pate
  • 2 cutii de ton(optional)
  • 1 cutie cu ciuperci
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 4 legaturi marar
  • 1 ceasca orez
  • 6 oua
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob retro:

Intr-un castron amestecam conservele, ciupercile scurse si tocate, orezul fiert, ceapa si verdeata tocate marunt, 4 oua, sare, piper. Omogenizam totul foarte bine apoi punem compozitia in tavi cu hartie de copt, pe mijloc ouale ramase fierte si curatate, nivelam suprafata si dam la cuptor la foc mic 50 minute.

Lasam sa se raceasca in tava pana a doua zi, apoi rasturnam.

TIPS-URI

1

daca nu dispunem de oua mai multe,pe mijloc se pot pune si morcovi fierti sau fasii de ardei gras colorat

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob retro" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute, in sos de iaurt