Drob din organe de ied

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2010 | 7259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • organele de la 1ied:
  • ficat
  • plamani  
  • inima  
  • rinichi  
  • 500g carne de ied  
  • 6 legaturi ceapa verde  
  • 2 legaturi  usturoi verde  
  • 10 oua  
  • 4legaturi  patrunjel  
  • 4 legaturi marar  
  • 2 linguri pesmet alb  
  • 1 prapure sau aluat de placinta  
  • sare si piper dupa gust  
  • ½ lingurita menta uscata sau proaspata
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din organe de ied:

Se pune carnea de ied si organele sa fiarba intr-o oala incapatoare,cu capacul pus,impreuna cu o foaie de dafin si cateva boabe de piper si ienibahar.Dupa ce sunt gata,se scot din apa,se lasa la racit,apoi se taie in cubulete mici.

Se spala bine ceapa,usturoiul si verdeturile si se toaca marunt.

Intr-un vas incapator,se amesteca bine compozitia cu verdeturile tocate. Se adauga cele10 oua si cele 2 linguri de pesmet alb si se omogenizeaza totul. Se potriveste de sare si piper dupa gust. Se aseaza totul intr-o tava captusita cu prapurele de la ied.Se pune la cuptor timp de  35-45 de minute,la foc potrivit.

Cui nu-i place gustul de la prapure,poate folosi aluat de placinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din organe de ied" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob cu legume